Serviceområdet

Åpningstider

Serviceområdet er tilgjengelig for beboere fra kl. 06.00 til 24.00 alle dager, og er betjent mandag til fredag i henhold til vertskapets arbeidstid.

Ordensregler for serviceområdet i Løren Torg borettslag

Lobby

Lobbyen er tilgjengelig for beboere serviceområdets åpningstider. I lobbyen er det fri tilgang på kaffe og te, og du vil finne et utvalg av dagens aviser, TV, en beboer-PC og trådløst nettverk i hele området.

Selskapsrom

I selskapsrommet kan det dekkes til inntil 40 personer, og det egner seg godt til private arrangementer
Rommet kan reserveres via vertskapet.
Regler for bruk av selskapsrommet

Kjøkken

Kjøkkenet er fullt utstyrt med servise og redskap, og er godt tilrettelagt for tilberedning av mat. Kjøkkenet kan brukes av beboere, vertskap og evt. innleide kokker/catering byråer.

Treningsrom

Treningsrommet ligger i Serviceområdet og kan benyttes av beboere fra kl. 06.00 til 24.00 alle dager. Treningsrommet er utstyrt med musikkanlegg, ta gjerne med egne CD-er eller MP3 spiller.
All trening forgår på eget ansvar og av sikkerhetsmessige årsaker anmodes det om at mindreårige ikke benytter treningsapparatene uten tilsyn. Den som trener har ansvar for å sette alt på plass etter bruk.
Trivselssregler for treningsrommet

Gjesteleilighet

Gjesteleiligheten er en 1-roms leilighet på 25 m2. Leiligheten består av et rom med dobbeltseng, bad, og en sittegruppe med sovesofa med mulighet for 2 ekstra oppredinger.
Leiligheten må reserveres via vertskapet på forhånd. Den kan maksimalt leies for tre netter sammenhengende.
Regler for bruk av gjesteleilighet

Terrasse/uteområde

Uteområdene består av to enheter: En takterrasse, og et uteområde i direkte tilknytning til Serviceområdet. Uteområdet er møblert med flere sittegrupper.

Adkomst til uteområdet er via Serviceområdet.
Adkomst til takterrassen i 5. etasje er via heis eller trapp. Samme nøkkel som til oppgangen benyttes i terrassedøren.

 

Vertskapet på Løren Torg Pluss treffes på telefon 400 36 164 (mandag-fredag)